Cambiar tamaño de la fuente   Imprimir vista
 

Nike Air Max Classic

Noticias y Novedades.

Nike Air Max Classic

Notapor SusanHart » Sab Mar 09, 2019 1:39 am

Honkbal is het Nike Air Max 95 nationale tijdverdrijf van Amerika. Dus het is alleen maar goed dat je je honkbalcollectie perfect bewaart. Of je nu een uitgebreide verzameling gesigneerde honkballen hebt of een klein assortiment dat veel voor je betekent, het vinden van de juiste honkbal vitrine is cruciaal. Inderdaad, je kunt al je honkbal-memorabilia in deze gevallen weergeven, van de gehavende lederen honkbalhandschoen die je als kind gebruikte tot een speciale vleermuis met een speciaal spel. Hier zijn een paar soorten honkbal-vitrinekastjes die u in overweging kunt nemen voor uw verzameling. Op de muur gemonteerd honkbal-tas Deze grote, hokachtige kisten zijn perfect voor de verzamelaar met veel ballen om weer te geven. Er zijn veel verschillende wandgemonteerde honkbalvitrinesoorten waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van de grootte van je verzameling.

Van individuele dozen om uw meest gekoesterde bal te tonen tot grote kasten met glazen front die tien of meer ballen weergeven, er is een optie voor wandmontage op de display die ideaal is voor elke serieuze verzamelaar. Als een toegevoegde bonus zijn deze gevallen serieuze ruimte-spaarders: door ze aan de muur van uw kantoor of studeerkamer te hangen, voegt u een fantastisch uitziende wanddecoratie toe terwijl u ruimte op uw bureau of tafel ruimt. Single Cube Baseball Display CaseTransparent Nike Air Max 97 glas of acryl gevallen zijn perfect voor de verzamelaar die alleen wil pronken met het bezit van een enkele baseball. UV-bestendige behuizingen zien er geweldig uit op uw bureau of boekenkast als een blijvende herinnering aan uw favoriete speler of team. Of je nu wilt pronken met je door Willie Mays gesigneerde bal die je grootvader je heeft gegeven of dat de door de World Series thuisgereden bal je Nike Air Max 2016 geluk had om te vangen, een individuele ball cube is de perfecte manier om je favoriete stuk honkbal memorabilia in de kijker te zetten.

En het helpt hen verder te gaan dan de een na de ander. Dit jaar hebben we speciaal de "Julong Ring" gemaakt als droomdrager voor Chinese klanten. We keken ernaar uit om met alle mensen de handen ineen te slaan om grote inspanningen te leveren om Chinese atleten deze zomer aan te moedigen. Daarnaast willen we dat ze opnieuw de sportpiek bereiken. Adidas heeft niet alleen de "Julong Ring" uitgebracht, maar intussen lanceerde het ook de "volledige inspanningen om de draak in beweging te zetten" voor een 360-graden marketingactiviteit. Vanaf nu tot en met 12 augustus zal Adidas klanten in het hele land vrijelijk "Julong Ring" aanbieden in de erkende winkels. Als je inlogt Nike Air Max Dames op de chinaisallin-website en het serienummer in de "Julong Ring" invoert, dan kun je de kans krijgen om deel te nemen aan het tekenen van een loterij.

Bovendien zijn er kansen voor u om de mooie uitrusting van Adidas voor sport te verdienen. Er zullen ook "drive dragones to move" en andere activiteiten tegelijkertijd zijn. Als u meer details wilt weten, kunt u de activiteitenwebsite bezoeken. In de tussentijd om alle krachten te verzamelen om Chinese atleten te ondersteunen, keek Adidas er ook naar uit om te verwachten diegenen te helpen die zo nodig zorg en handigheid nodig hadden. In Sanlitun in Beijing vond op 17 juli 2012 de vrijzettingsceremonie plaats van de "Julong Ring". Deze activiteit was gericht op het verzamelen van de nakomelingen van 1. 3 miljard van het geloof en de kracht van de draak. Daarna; het gaat zijn best doen om de atleten van China op te vrolijken.

In de aankondigingsceremonie van Adidas '' Julong Ring 'namen veel woordspreeksters van Adidas deel, zoals Fan Bingbing en Yaochen die internationale sterren waren, Zhang Zilin die een van de Miss World was, Tianliang die de voormalige internationale kampioen was van duiken evenals Zhao Ruirui en Yang Hao die vroeger spelers van het wereldvolleybal waren. Ondertussen heeft deze oproep ook een positieve reactie ontvangen van beroemdheden uit de samenleving. Ze moedigden allemaal mensen aan om Adidas "Julong Ring" te dragen door middel van hun persoonlijke acties. In de zomer van dit jaar kun je Chinese atleten aanmoedigen en genieten van meer oneindige passie die door sport wordt gebracht. Het kostte de grote draakje totem die symboliseerde voor Chinese troepen als de inspiratie, en vervolgens versierde het met de plechtige kleur van de nationale vlag.

De "Julong Ring" van Adidas droeg de miljoenendromen van miljoenen mensen over de sport en ook onze Chinese glorie. Na nog een verwachting van vier jaar zullen we alle krachten Nike Air Max Classic nauw met elkaar verbinden. Wat meer is, zal de nieuwe anticipatie van de oogst van een hogere glorie worden geopend. Colin Currie was de managing director van Adidas Group in China, en er werd gezegd dat Adidas al tachtig jaar lang de beste atleten ter wereld blijft voorzien van de meest vooruitstrevende producten, diensten en ontwerpconcepten. En het helpt hen verder te gaan dan de een na de ander. Dit jaar hebben we speciaal de "Julong Ring" gemaakt als droomdrager voor Chinese klanten. Er werd verwacht dat we deze zomer Imagen met alle mensen kunnen samenwerken om Chinese atleten te ondersteunen.
SusanHart
Charlatana
Charlatana
 
Mensajes: 3
Registrado: Sab Mar 09, 2019 1:34 am

Volver a Noticias sobre Paco de Lucia

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 3 invitados